Over Vakantiewerk in Nederland

Vakantiewerk in Nederland

Vakantiewerk in Nederland is onderdeel van Wereldwerk. Wereldwerk bestaat sinds 2010. Het doel is om jong en oud een unieke reiservaring te bieden, door vakantiewerk te doen. Op onze website vinden kandidaten vacatures in de horeca en op campings of atractieparken. De kandidaten regelen het meeste zelf en zijn bij de werkgever in dienst.

 

Wouter

Mijn naam is Wouter, ik ben de oprichter van wereldwerk. Op mijn 19e heb ik met mijn oude ‘brandweer’ bus rond gereden door Noord- Oost- en Zuid-Europa. Veel gezien en bijzondere mensen ontmoet. Daarnaast heb ik het wonen en leven in Zweden ontdekt, door daar een jaar als rietdekker aan de slag te gaan. Naast een oldtimer rally naar Beijing, heb ik 2 maanden in Ecuador gezeten en een aantal vrijwilligers projecten bezocht voor wereldwerk. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!